Wat is er zoal te doen.

 

 

Voor iedere bijeenkomst van FsFan Voorschoten is er als uitgangspunt gesteld dat iedereen vrij is in het wel of niet meebrengen van een computer met randapparatuur.

 

Natuurlijk wordt het zeer op prijs gesteld de apparatuur mee te nemen zodat we allemaal kunnen genieten van jullie eigen bevindingen en van anderen en eventueel vragen gelijk kunnen verifiëren op de betreffende computer.

 

Alleen maar komen om bepaalde zaken ter discussie te brengen of in gesprekken tot nieuwe inzichten ten aanzien van bepaalde software of hardware is uiteraard zeer welkom. Onze kennis en kunde ten aanzien van alle bekende en eventueel verborgen Flight Simulator mogelijkheden wordt er alleen maar beter van. En anderen genieten direct mee van deze ontdekkingen en “eye openers”.

 

De meest recente topics, die met terugkerende regelmaat ter sprake komen, zijn het functioneren van FSX Steam Edition, Prepar3D versies en hun relatie met ORBX FTX en NL2000 sceneries. Maar toch ook de optredende problemen bij menigeen ondervind met het installeren en opereren met PDMG of EyeFly producten. En dan natuurlijk ook de vrijgave van Microsoft Flight Similator 2020 en de update van X-Plane 11.

 

Iedere bijeenkomst is er, naast bovenstaande topics, altijd wel weer een aandachtspunt waar uit de laatste publicaties op internet blijkt dat we onze inzichten misschien moeten aanpassen. We kunnen daar allemaal alleen maar van profiteren en zo onze eigen Flight Simulator opstelling ermee verbeteren.