Beste mensen,

 

 

Het is met groot plezier dat we jullie hier onze nieuwe FsFan website presenteren.

 

De opbouw is geheel vernieuwd door gebruik te maken van modernere software en we zijn ook overgestapt naar een andere hosting service. De presentatie is wat speelser en we hopen dan ook dat deze opzet jullie aanspreekt. Verder is ons doel natuurlijk ook buitenstaanders, geïnteresseerden in het vliegen met een van de Flight Simulator pakketten, de weg naar FsFan Voorschoten te laten vinden om samen met ons eens dieper in de materie te duiken.

 

Naast alle essentiële informatie over onze achtergrond en maandelijkse bijeenkomsten hebben we ook ruimte voor het wat uitgebreider presenteren van onze wekelijkse VFR en IFR vluchten. Daarnaast is er natuurlijk ook plaats voor interessante artikelen of eigen ondervindingen met de verschillende Flight Simulator pakketten die er zo langzamerhand beschikbaar zijn. Denk daarbij maar eens aan de vraag wie er nu nog met FS 2004 vliegt en wanneer moeten de huidige FSX vliegers gaan overstappen naar Prepar3D.  Discussies die we iedere bijeenkomst weer zien opbloeien en we ook iedere keer, tot frustratie van enkelen, opnieuw zien dat alles zeer afhankelijk is van wat men zelf wil bereiken en of de computer die men thuis heeft staan wel voldoende paardenkrachten onder de motorkap heeft om het gestelde doel te bereiken.

 

We zien nu vooral dat velen genieten van de uitgebreide sceneries van ORBX FTX en het zeer gedetailleerde NL2000 pakket wat in combinatie met Flight Simulator FSX toch ook redelijk presteert op wat oudere computers. Maar de echte uitdaging ligt natuurlijk in het kijken naar de toekomst en te zien hoe we, zonder al te grote investeringen, naar Prepar3D kunnen overstappen.  Een bron voor uitgebreide discussies en gelukkig zijn er onder ons een aantal vliegers die hiermee al wat meer ervaring hebben opgedaan en hun ervaringen maandelijks met ons willen delen.

 

Deze nieuwe website opzet is er voor jullie allen en is er ook om de goede en professionele sfeer binnen het FsFan Voorschoten te ondersteunen. Een bijdrage over eventuele eigen ervaringen kunt u altijd kwijt bij de webmaster die te bereiken is op “fsfan.voorschoten@gmail.com

 

Als laatste willen wij Peter van den Heuvel van KW@media bedanken voor zijn hulp bij het tot stand komen van de nieuwe website.